2017. július 21., péntek

Baník sa lúčil s Bazaly. Nohavica spieval, hľadisko búrilo

Skončila sezóna, ale aj éra Bazala, ktorá trvala 56 rokov. Jaromír Nohavica pred aj po zápase spieval s fanúšikmi klubovú hymnu aj pieseň venovanú Bazalům.

"Bol to ťažký zápas, sme veľmi radi, že prišlo veľa ľudí, bolo to niečo úžasné. Len je škoda, že to tu bol posledný zápas, "hovoril ostravský stopér Michal Frydrych.

Futbalisti Baníka hrou znovu nijako nepresvedčili, ale v búrlivej atmosfére bojovali. Na súpera vleteli a po Helešicová centre zľava a hlavičke Kukec v druhej minúte viedli.

"Pre tých ľudí sme museli bojovať," vyhlásil Davor Kukec. "Aspoň niečo sme ukázali. Možno aj vďaka tak veľkej podpore sme hrali lepšie.Keby na každý zápas prišlo také množstvo fanúšikov (10 340), viac by nás to hnalo dopredu. "

Poslednými strelci na Bazala sú Davor Kukec a Jakub Mareš, ktorý v 80. minúte vyrovnal.

"Je to pekné, za ten gól som rád, ale som smutný, že Bazaly končí. Ľudia tu Baníkom aj tým štadiónom žijú, "podotkol Kukec.

" Mali sme veľa šancí, ale bolo ťažké sa presadiť, domáci skákali do stavkovanie online striel, takže vezieme bod, "podotkol Jakub Mareš a pochvaľoval si atmosféru. "Nádhera, paráda. Keď hráte futbal pred takou kulisou, tak vás to strhne, baví vás to. Je to úplne o niečom inom, než keď je v hľadisku päťsto divákov. "Niektoré legendy hrali, iné mokli na tribúnach ligovému dueli predchádzalo stretnutie osobností.Stará garda Baníka vedená Františkom Komňackým a Jaromírom Nohavicom porazila 5: 1 internacionály, ktorých trénermi boli Pavel Vrba a Karol Dobiáš.

Na zostave bývalých Baníkovci sa prejavili rozglejené vzťahy medzi niekt orými hráčmi a vedením klubu. René Bolf, Martin Lukeš a Václav Svěrkoš mokli na tribúne.


Marek Jankulovski vôbec nedorazil.

niekdajším reprezentantom na čele s Jánom Bergr, Františkom Jakubčo, Stanislavom Ľavým a Ladislavom vížka sú problémy v klube vzdialené. stavky online "Hral som tu často s Trnavou a Bohemka," pripomenul Karol Dobiáš s tým, že v Ostrave mal a má veľa kamarátov. Za všetky zmienil Rastislava vojačikov.

utkvel Dobiáš v pamäti aj nejaký zaujímavý moment z Bazala? "Takto…Mám šesťdesiat sedem rokov.Už si toho veľa nepamätám, ale prostredie je rovnaké, veľmi sa tu toho nezmenilo. Ak budem žiť, tak sa do Ostravy budem rád vracať. "

stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése