2017. július 20., csütörtök

Neprichádzam ako tvorca dobrej nálady, povedal Horváth o návrate do Plzne

Zlatá plzenská partia, ktorá za posledných päť rokov získala tri tituly a dvakrát postúpila do Ligy majstrov, stála práve okolo Horvátha.

Na ihrisku dodával hre myšlienku, v kabíne mal hlavné slovo a ešte fungoval ako pravá ruka trénera Pavla Vrbu.

"Skončili sme, jasná správa," spieval Petr Janda na začiatku júna na štadióne vo Štruncových sadoch a 40-ročný Horváth si z tváre utieral slzy. Plzeňská ikona ukončila aktívnu kariéru benefice pred vypredanými tribúnami. bet365

TITUL, PAK benefice.Pavol Horváth sa v Plzni lúčil titulom (prvá fotka), potom usporiadal exhibičný zápas a lúčil sa pred vypredanými tribúnami.

< p> Po troch mesiacoch sa Horváth vracia čoby bet 365 asistent Karla Krejčího, ktorý nahrádza odvolaného Miroslava Koubka a zároveň zostáva asistentom Pavla Vŕby v reprezentácii.

"Nie som naivný a viem, že moja trénerská kariéra je ešte len v začiatku. Avšak s Karlom Krejčím sme si už stihli porozprávať o rozdelení kompetencií a úlohách, ktoré pred každým členom trénerského tímu stojí. Neprichádzam ako tvorca dobrej nálady, ale ako jeden z členov trénerského tímu, ktorý čaká veľká porcia práce. Na tú sa teším, "povedal Horváth.

A pokračoval:" Chceme pomôcť Plzni, ku ktorej nás všetkých spája výnimočný a dlhodobý vzťah.Viem, že to nebude jednoduché, ale rovnako tak viem, že tím má obrovský potenciál a jednoznačne patrí do českej špičky aj na mapu pohárovej Európy. "

Už v priebehu minulej sezóny sa začal pripravovať na novú ž ivotnú dráhu. Z hráčov sa postupne stával tréner. Pôsobil ako Koubkův hrajúci asistent.

Od novej sezóny prevzal v tretej najvyššej súťaži Domažlice. A neviedol si zle - dva ligové zápasy, štyri body. "Práca v Domažliciach ma napĺňala a z tohto klubu sa mi v žiadnom prípade neodchádza ľahko," podotkol Horváth.

Horváth s futbalom začal v Sparte, ale ligu začal hrať pravidelne až za Jablonec. Pôsobil v Slavii, Sportingu Lisabon, Galatasarayu Istanbul, Tepliciach, Kobé a v roku 2006 sa vrátil do Sparty.Na záver kariéry prestúpil do Plzne, kde zažil najkrajšie roky.

Ako bude vyzerať nové trénerské obdobie?

Reprezentačný tréner Vrba nedávno Horváthovi bet365 bonus poprial veľa šťastia: "Pavel teraz futbalu pomôže v inej funkcii , pretože ho miluje.


Počítam, že sa mu bude venovať ďalej. Prajem mu, nech je jeho ďalšia kariéra - napríklad bet365 mobil tá trénerská - rovnako úspešná ako tá hráčska, pretože je to človek, ktorý pre futbal urobil strašne veľa. "

bet365 stavky

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése