2017. szeptember 13., szerda

Ismerje meg a floorball-t, erős hangot Kínából milliárdokból

Az ország Kína. És a "párt és a kormány" döntése után miért kell tanulni a padlós labdát az olimpián. Paradox módon a tél, amelyet Peking 2022-ben fogad. "Ezért kell népszerűsíteni a jégkorongot, amiért a kormány jelentős erőforrásokat szentelt. A Floorball az egyik módja annak, hogy kibővítsük a jégkorongot, és új játékosokat szerezzünk "- mondja Michael Blažík, aki Sanghajban egy floorball misszionáriusként dolgozik, 25 éves, és két éve tanult jogot mint edző vezetett a világbajnokság Dél-Korea. Később a kínaiak ránéztek, vártak, amíg befejeződik, és most tanítja őket. "A növekvő életszínvonal mellett az ázsiaiak egyre jobban töltik a szabadidőt a sporttal. Az egyszerűség kedvéért a floorball egyre nagyobb ütemben növekszik.És Kína is felfedezi azt "- mondja Blažek A Floorballot olyan skandináv vállalatok munkatársai hozták ide, akik most megpróbálják fejleszteni az első kínai klubokat. Az iskolában tanítja, és sokan közülük befektetéseket találnak. Blažík azt gondolja: "A sport Kína egyik bet365 online sportfogadás legígéretesebb területének számít, és a befektetők nagy pénzt költenek jövőbeli elismerésre vágyva."

A Floorball versenyek rendszeresen száz embert bet365 fogadási bónuszok az interneten játszanak Kínában.

Floorball teszteltük NHL

Azonban, jégkorong és egyéb sportok itt találkozik a kínai mentalitás. "Az egyik a nulla sportkultúra," mondja Blažík és leírja, hogy a közelmúltig nem volt szervezett sport. Nincsenek ligák, ifjúsági trófeák, versenyek.Csak azok a központok, ahol az olimposzok átmentek a fúrón. Ezért a kínaiak objektív bet365 online sport fogadás értékelésen alapulnak. Így tehát Blažík, vagy inkább egy szabadúszó tréner, rendszeresen próbálkozik. "Hogy egy bizonyos idő alatt le kell küzdenie az akadályt. Nem értek egyet, de a helyi szülők valami kézzelfogható, úgyhogy meg kell visszavonulni. „

A környéken Peking és Shanghai hoztak létre szabályos verseny, de gyakran hapruje a szervezetek számára. Blažek azonban leírja: "A Florbál kezdetektől fogva élvezte a lelkesedést és az önkéntességet, amely nélkül soha nem tud felnőni. De a kínaiak szabadok vagy örülnek annak, hogy bárki bármit megtegyen. Nem számíthat semmilyen önkéntes segítségre.És még ha fizetsz a munkásokért is, a munka és a morál minősége annyira alacsony, hogy gyakran jobban csinálni egye dül. "A kínaiak és a padlólabdával foglalkozó cégek edzőket keresnek Európában. Nagy fejlődésre vágynak. "A megalomania előnyös a floorballhoz."

Kína nem az egyetlen ország, ahol a floorball a hoki jótékonysági eszköz. "Az NHL hét vagy nyolc klubja építi közösségét floorballon keresztül" - mondja Shuman. Dallasban elindultak, több ezer jégkorongot vásároltak, és több mint 300 iskola volt felszerelve, 200 000 tanulóval.A kampány épül az elhízás elleni harcban, de van egy másik oka: Texas biztosan nem tele jégpálya, de amikor a sport egy bottal gyullad egy gyerek, és ha jön pillantást a terveket?


Igen, a Dallas-i jégkorongban.

A küldöttséggel a csehek segítettek a cseheknek Prágából. A Floorball köszönetüket a nyugati "cseh" városban is játszik, ahol az emberek büszkén mon dják a cseh őseinek. Az idei lettországi bajnokságon az Egyesült Államok a tizenegyedik helyet foglalta el a legjobb nem európai együttesnek.Nyilvánvaló azonban, hogy még ez is évekbe telik, hogy elérjük a négypontos csúcsot. Hogy még a megtanult Kína sem zavarja a csehek és a svájciak Finnország és Svédország uralmát.

És ez sok elutasító tényező.

És példát ad Dániából: "Az olimpiai bizottság az egyik olyan sportágat választotta, amelyik kiemelkedő fontosságú, mert szörnyű gyermekeket vonzhat. Az elmúlt két évben 50 százalékkal nőtt az alap, és már látható volt. "Dánia az ötödik helyen végzett! Igen, az 5. és a 12. csapat közötti párbajok kiegyensúlyozottabbak lettek a Riga-bajnokságon a múltban, de amikor szembenéztek az első négy csapattal, volt unalmas beton.Ez az oka annak, hogy a floorball olyan szabályok megváltoztatás án gondolkodik, amelyek erőszakos támadásra kényszerítenek. Talán egy olyan időn belül, mint a kosárlabda, és megtiltotta, hogy visszamegy. bet365 sport fogadás bónusz

Tehát mikor lesz a padlós labda bet365 ingyen fogadások négy ország sport matricából?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése