2017. április 18., kedd

Škótske polícia vyšetrovať smrť Sussex krikete Matthew Hobden

Náhla smrť 22-ročného kraj kriketové hviezdy v malom škótskom meste stovky míľ od svojho Sussex domova je vyšetrovaný miestna polícia.

Matthew Hobden, je Sussex rýchly nadhadzovač a Anglicko nádeje, zomrel v oblasti Forres na severnom škótskeho pobreží v sobotu, povedal policajný Škótsko.

"smrť samca, ktorý je veril byť z oblasti Sussex, je v súčasnej dobe považovaný za nevysvetliteľné "výpis z sily povedal. "Otázky sú vo veľmi skorom štádiu, ale tam nie sú považované za nejaké podozrivé okolnosti.Správa bude zaslaná na prokurátorovi, ako je obvyklý postup. "Sussex oplakávať smrť rýchlo nadhadzovač Matthew Hobden veku 22 Prečítajte si via c

Anglicko testovací tím, hrať Južná Afrika v Kapskom Meste, nosili čierne hodnosti na rukáve ako známka rešpektu po smrti hráča, ktorý bol považovaný za budúcu medzinárodnú perspektívu.

Fellow odborníci, vrátane Ian Bell, Eoin Morgan a Paul Collingwood, boli medzi tými, ktorí smútili jeho stratu. Bol vymenovaný do fast-bowlingové skupiny pre potenciálnych Anglicka výkonnosti programu na konci minulého roka

Kevin topánok, olovo rýchlo bowling tréner anglickej a Wales kriket palube, povedal :. "Ako hráč spomínam si, keď som prvýkrát ho videl, len premýšľať, wow '.Bol to najsilnejší, najmocnejší hráč kriketu, čo som kedy videl na tomto programe - až tam sa elitných atlétov z rôznych športov. Jeho potenciál bol obrovský, že sa rýchlo zlepšuje a som si istý, že by hral za Anglicko

"Ale aj tak, môj prepísanie pamäte Matt bude o svojej postave :. Bol skvelý chlapče. Je to zničujú ce pre všetkých, ktorí ho poznali, že stratil ho tak mladý. "

" The Big Matt Hobden (BMH) prišiel s talenty, a na dráhe, ktorý dal jasne najavo, že bol predurčený k hornej dosahuje profesionálneho arény.Tak to rýchlo ukázalo, hral za Cardiff McCue od roku 2013 a podpísaním svoju prvú profesionálnu zmluvu v roku 2014, čo nutne zníženú jeho dostupnosť pre našich 1. XI hŕstka ďalších výletov.

"Aj keď náš čas s BMH bol stručne povedané, bolo to skvelé. Jeho výkon s loptou bol v čase nepriateľských do tej miery, brutálny, a keď videl, ako prispieť niekoľko užitočných smien s pálkou, boli sme možno menej prekvapený, ako mnohí jeho časť v rekordnom 10. bránky stánku Sussexe v roku 2015. "

Jeho výrok znie:" veľký, stále s úsmevom, niekedy radostná mladík, samotná definícia populárne, on bol vždy potešením byť okolo.Aj s jeho kariéra ide od úspechu k úspechu vždycky mal čas pre nás pre všetkých.

"To nebudeme vidieť, ako ďaleko jeho talent bude trvať mu je srdcervúce nespravodlivosť. Že nikto nebude tráviť čas s Mattom znovu je príliš hrozné slov. Sme zdevastovala jeho rodičia, bratia, blízkymi, priateľmi spoluhráčov. "

V vyhlásení v sobotu, Sussex krajského kriketového klubu povedal, že je,hluboce šokovaný a zarmoucen'slyšet Hobden je smrťou.

"Matthew bol vzrušujúci mladý hráč kriketu s veľkú budúcnosť pred sebou v hre.Bol to fantastický jednotlivec, ktorý postupoval cez mladosti a akadémie Sussex v radoch po tom, čo sa narodil lokálne v Eastbourne.

"On robil jeho prvotriedne debut v Sussexe v roku 2014 a bola zastúpená grófstva na všetkých troch formátoch v posledných dvoch sezónach. Ten bude veľmi chýbať. "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése