2017. április 13., csütörtök

Zvýšená Škótska stretnúť Springboks hlavu ako Vern Cotter ide big

Podrobnejšie vyšetrenie odhaľuje trend takmer všetkých zmien - každý predstavuje významný fyzický upgrade. Pokiaľ sa dá spoľahnúť na oficiálnu štatistiku, Fraser Brown je pár kameňov ľahších ako Ross Ford. V ostatných prípadoch sa Škótsko dostalo na veľké a zvýšilo ich celkovú hmotnosť o päť a pol storočia v rámci 10 zmien na strane, ktorá porazila USA (a to zahŕňa minus dva kameňové hnedé výnosy Fordovi). Ak Japonsko preukázalo, že existujú iné spôsoby ako začať s Springboks, zdá sa, že Škótsko sa pridržiava tradičnejšej teórie, s ktorou je potrebné stretnúť sa.

Najväčší zisk je v centrách, Matt Scott A Richie Vernon vážia 20 libier a 29 libier viac ako muži, ktorých nahrádzajú.Vernon prípad je obzvlášť zaujímavá - tým skôr, keď je v móde sa opýtať, čo to znamená pre veľký muž hrať v strede poľa s mizivou skúseností ňou. Ale toto nové centrum je nepravdepodobné, že by mala zostať ploché nohy.

Vernon je 6 stôp 5 palcov, 16-kameň, bývalý zadného radu dopredu, ktorý pred dvoma rokmi prešiel do stredu ihriska, keď sa snažila rozbiť do tímu Glasgow alebo stavať na 20 čiapok vyhral Škótska ako vytáhl No8. Vtedy sa na radu Gregor Townsend, jeho tréner v Glasgow, Vernon sa dohodli, že Škótsko a Warriors mali obvyklý nadbytok možnosti zadného radu, ale bolo málo svetla v strede poľa.Od tej doby, ako je šťastie, alebo inak by si to so záloha sa stala oblasť Škótska z najväčšej hĺbky.

Vernon prispieva slušne na to. Bývali doby, ako Scott a Alex Dunbar presadili a ďalších centier prešiel len niekoľko mesiacov po tom, čo rob il spínač, keď Vernon napadlo, či urobil hroznú chybu. Je to dôkazom jeho úspechu v mimo stred kanála, ktorý sa ocitá na Svetovom pohári ako víťaz Pro12 v samom pozícii, ktorá sa tak náhle stal Scotland Unibet poker bonus najbohatší. John Beattie, bývalý Scotland No8 ktorý trénoval mladých Vernon v oblasti západne od Škótska, nie je prekvapený.

"Ten chlapec je zničujúci," povedal Beattie. "Je to sedmičky hráč.Každý si myslí, že je prekonaný No8, ale skutočne je to lietajúci stroj. Bol taký rýchly ako ktorýkoľvek z chrbtov. Je to veľmi vysoký - by mohol byť medzinárodný šesť alebo sedem, možno dokonca päť - ale je tiež dostatočne rýchly a dostatočne silný na to, aby mohol hrať na políčku. "Južná Afrika nazval" génius "Fourie du Preez ako kapitán proti Škótsku Prečítajte si viac

Ak sú zásoby Škótska na strednom poli tak hojné, ako sa zdá, sobota je taký dobrý čas, ako to ukázať.Pred rokom a pol Scott Johnson bol prehnaný vo svojej chvále na potenciálu Scottom a Dunbar, predpovedajú, že by bolo najlepšie stredisko párovanie na severe za pár rokov.

This World Cup má za sebou príliš skoro na Dunbar, po zranení kolena utrpel počas šiestich národov, ale pretože Johnsona odvážne predpovede Mark Bennett, je 22-ročný wunderkind, prešla radov k zvýšeniu možnosti Škótska. Proti South Africa Bennett kroky stranou pre Vernon, ktorý je 28, čím druhú neoceniteľný šancu sa dopredu as ďalším skutočné voľby - a bod rozdielu so svojimi fyzikálnymi poverenia.Bennett nie je ani v 23 ° C.

"Myslím, že Vernon môže to urobiť jednoducho," povedal Beattie. "Pre ľudí, ktorí nikdy nehrali sedmičky, že by bolo ťažké, ale vždy hral sedmičky, vždy bola voľná. Nemyslím si, že existuje toľko aspektov rugby podnikom, ktoré sú čisto špecialista, na rozdiel od mlyny , a lineouts. Od tej doby ste skoro v rugby liga, kde každý hrá loptu v ruke. Ak niekto ťa kožu na tempe máte problém v stredu, ale Vernon freakishly rýchlo. Je to netvor.Pre veľkého muža je neuveriteľne rýchly. "

V parku St James bude partnerom Scottovi, tým skôr mozgové Škótske zásoby centier, ale iba pár kilometre ľahšie ako Vernon napriek rozdávaniu štyroch centimetrov Výška - tak ťažko jemná kvetina. Budú sa postaviť proti strednému poli, ktorý bol zničený svojim kapitánom, ale vďaka talentu dvoch hviezd budúcnosti, ak nie súčasnosti, sa ocitnú v Damian de Allende a Jesse Kriel.


Jedná sa o jednu z niekoľkých súťaží v rámci súťaže na vychutnanie. A tak už len pár z nich bude vidieť, že Škótsko bude ľahké.

Unibet -Klikni pre svoj bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése